Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Περιοδεία νίκης Δημ. Παπαστεργίου σε Πατουλιά – Λόγγο και Γλύνος



Με τη γλώσσα της αλήθειας, για την κατάσταση που βιώνουν τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, μίλησε προχθές το βράδυ στους κατοίκους της Πατουλιάς, του Λόγγου και του Γλίνους, ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος και μέλη του συνδυασμού, δεν έμειναν απλά στις διαπιστώσεις, δεν υποσχέθηκαν τα πάντα, δεν μοίρασαν ανεξόφλητα γραμμάτια.



Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε την ψήφο, για να δοθούν πραγματικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Για να δουλέψουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και με σχεδιασμό μπορούν να διορθώσουν πολλά κακώς κείμενα που ήδη βιώνουν τα χωριά μας. «Μετά τις εκλογές της 18ης Μαΐου, κάποιοι θα πρέπει να τρέξουν και να λύσουν προβλήματα που χρειάζονται άμεση λύση. Και τότε κανένας πολιτικός αρχηγός, δεν θα έρθει να φτιάξει τους δρόμους για τα χωράφια και τις κτηνοτροφικές μονάδες, να καθαρίσει τα κανάλια , να αλλάξει τις λάμπες στους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά.


Γι’ αυτό και η επανεκκίνηση αφορά σε άμεση επίλυση των παρακάτω βασικών θεμάτων σε κάθε χωριό:

Πατουλιά
- Βελτίωση της βατότητας των αγροτικών δρόμων, για να νιώσουν και οι Πατουλιώτες ότι ανήκουν επιτέλους σε έναν δήμο που νοιάζεται γι αυτούς.
- Ασφαλτοστρώσεις  και έργα υποδομής στο νέο οικισμό
- Επίλυση όλων των άμεσων προβλημάτων της καθημερινότητας (λάμπες, καθαριότητα, βελτίωση πρασίνου κ.α.) με ορθό σχεδιασμό και σωστή ιεράρχηση

Λόγγος
- Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, στο πλαίσιο γενικότερης οργάνωσης.
- Επιλεγμένη επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, με βάση τις προτάσεις.


Γλίνος
- Προγράμματα για βελτίωση των βοσκοτόπων (αναχλόοση) σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως κάνουν ήδη άλλοι Δήμοι της χώρας. 
- Δημιουργία υποδομών για τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής (πρόσβαση σε υδροδότηση και ρευματοδότηση).
- Συνέχιση των προσπαθειών για βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού.
- Άμεση λύση για την αγροτική οδοποιία και για επιλεγμένα έργα οδοποιίας στον οικισμό, με σωστό σχεδιασμό και σαφώς όχι μέσα στην καλλιεργητική περίοδο.
- Λειτουργική αναμόρφωση του χωριού: καλλωπισμός των πάρκων, βελτίωση των παιδικών χαρών, καθαριότητα, προμήθεια κάποιων κάδων, αποδυτήρια του γηπέδου κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.