Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Στη λαϊκή αγορά του ΟΣΕ ο Δημήτρης Παπαστεργίου




 Στήριξη των παραγωγών, ενίσχυση του ρόλου της λαϊκής αγοράς και επέκτασή τους στα όρια του Δήμου. Αυτό είναι το τρίπτυχο του Δημήτρη Παπαστεργίου και του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», για το σημαντικό θέμα των λαϊκών αγορών.



Στη επίσκεψη στη Σαββατιάτικη αγορά στην περιοχή του ΟΣΕ, τα μέλη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές. Οι παραγωγοί ζήτησαν τη στήριξη, με βάση και το νομοσχέδιο που συζητείται. Στήριξη η οποία ήδη έχει εκφραστεί από τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε συνάντησή τους την προηγούμενη Πέμπτη, ημέρα των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές. 

 Στις συζητήσεις του ο κ. Παπαστεργίου με τρικαλινούς πολίτες, επισήμανε την ανάγκη, να παραμείνει ως θεσμός η λαϊκή αγορά, για την ποιότητα και την καλύτερη τιμή στα προϊόντα. Εξάλλου, οι περιφερειακές αγορές χρειάζονται ενίσχυση και ορθό τρόπο λειτουργίας τους, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.


 «O Δήμος Τρικκαίων μπορεί και πρέπει να επανεκκινήσει τον πρωτογενή τομέα. Μπορεί να δώσει πνοή και ουσία στην αγροτική δραστηριότητα, στηρίζοντας τους τρικαλινούς παραγωγούς, δημιουργώντας ευκαιρίες και προασπίζοντας τη διατήρηση του θεσμού των λαϊκών αγορών. Ο Δήμος μας μπορεί να πάει μπροστά και από το βράδυ των εκλογών αρχίζει η σκληρή δουλειά για να τα καταφέρουμε» τόνισε ο κ. Παπαστεργίου κατά τη συνομιλία του με παραγωγούς κα απλούς πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.