Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κάνουμε “like”… στην ευαιασθησία – Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο.




Με πρωτότυπο τρόπο και δείχνοντας στην πράξη «καλές πρακτικές» που μπορούν να ενεργοποιήσουν τους συνδημότες μας, επιχειρεί  ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση Τώρα» να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση Τώρα» οργανώνει μια καινοτόμα δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Τι κάνουμε ;  Κάνουμε «like» από τον προσωπικό μας λογαριασμό που διαθέτουμε στο Facebook, στην αντίστοιχη σελίδα του συνδυασμού, και καλούμε και άλλους φίλους-γνωστούς μας να κάνουν το ίδιο.

Τι πετυχαίνουμε : Κάθε «like» στην σελίδα του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα», μεταφράζεται αυτόματα σε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που θα προσφέρουν τα μέλη του συνδυασμού μας.  Το συνολικό ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί από τα «like», θα διατεθεί για την αγορά προϊόντων μακράς διάρκειας. τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, για ενίσχυση των συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον τύπο και τα μέσα δικτύωσης του συνδυασμού (www.trikalarestart.gr  trikalarestart στο facebook)

Όλοι Μαζί πάμε τον Δήμο Μπροστά !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.