Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σε φορείς της πόλης και χώρους δουλειάς ο Δημήτρης Παπαστεργίου




Επανεκκίνηση στον Δήμο σημαίνει επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας. Σημαίνει ενασχόληση και ουσιαστική προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων. Όπως η αστυνόμευση, η παρέμβαση της Τροχαίας στο κυκλοφοριακό, οι έλεγχοι σε λαϊκή αγορά και στους δημόσιους χώρους. Θέματα πολύ σοβαρά, που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την επίσκεψή του στον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Τρικάλων κ. Αθανάσιο Γραβάνη.



Ο κ. Παπαστεργίου, όμως, συνέχισε τις επαφές του και για θέματα που άπτονται της ίδιας της διαβίωσης των δημοτών. Επισκεπτόμενος τη ΔΕΗ και συνομιλώντας με τον διευθυντή της κ.. Ηλία Ζάχο,  έθεσε το ζήτημα των λογαριασμών και του κομμένου ρεύματος, που είναι μείζον και ταλανίζει συνδημότες και συμπολίτες μας. Ο διευθυντής, διαβεβαίωσε ότι ήδη το πρόβλημα επιλύεται. Φυσικά, σε μια διαρκώς αυξανόμενη πληθυσμιακά πόλη, το ζήτημα του υποσταθμού στην περιοχή της Μπάρας, αλλά και η επέκταση του υπόγειου δικτύου, για τη μείωση όλων των προβλημάτων, τέθηκαν ως αντικείμενο της γενικότερης συζήτησης.


Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες στα όρια του Δήμου μας, τη ΒΙΟΣΕΡ. Εκεί, ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον τρόπο δουλειάς και τις γενικότερες δραστηριότητες της εταιρίας.


Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε: «ο Δήμος μας χρειάζεται παρεμβάσεις Χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια, για να επιλύσει ζητήματα που περνούν απαρατήρητα, αλλά είναι πολύ σημαντικά και απασχολούν τους συμπολίτες. Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς, δεν μπορούμε όμως και να δίνουμε διάφορες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, μακριά από τις δυνατότητες του Δήμου. Με πρόγραμμα, σχεδιασμό, οργάνωση και δουλειά, ο δήμος Τρικκαίων μπορεί να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ. Μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τον πολίτη, για τον δημότη. Από την Κυριακή των εκλογών, αρχίζουμε δουλειά, με τη συνεργασία όλων»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.