Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Ας ακούσουμε επιτέλους τα παιδιά». Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημήτρη Παπαστεργίου για τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων



Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρη Παπαστεργίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την πανελλήνια πρωτιά του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων στο πρόγραμμα Ecomobility :
«Ας ακούσουμε επιτέλους τα παιδιά! Εκεί που οι μεγάλοι σταματούν, εκεί που δεν μπορούν να βρούνε λύσεις, τα παιδιά βγαίνουν μπροστά προτείνοντας λύσεις για ανθρώπινες πόλεις, πόλεις φιλικές και προσβάσιμες σε όλους.
Οι εργασίες των Τρικαλινών ομάδων εργασίας όλων των σχολείων, στα πλαίσια του προγράμματος Ecomobility 2014 τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν εξαιρετικές! Φαντασία, αγάπη, ικανότητα, καινοτομία! Ότι δηλαδή λείπει σήμερα από την πόλη και τα χωριά μας!
Για εμάς, στην "Επανεκκίνηση Τώρα", δεν αποτέλεσε λοιπόν έκπληξη ότι τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου κέρδισαν σήμερα το πρώτο βραβείο πανελλαδικά στον διαγωνισμό του προγράμματος Ecomobility και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και τους υπεύθυνους καθηγητές τους που αποδεικνύουν περίτρανα πως... μπορούμε και καλύτερα! Οι προτάσεις τους προκειμένου τα Τρίκαλα να γίνουν πρωτεύουσα της οικολογικής μετακίνησης, τη φορά αυτή μπορούν να γίνουν πράξη!
Εμείς τις στηρίζουμε ανεπιφύλακτα!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Υποψήφιος ΔήμαρχοςΤρικκαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.