Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μήνυμα νίκης από τον Κόζιακα για τον Δ. Παπαστεργίου.



Το μήνυμα της νίκης και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημητρη Παπαστεργίου εξέφρασαν οι κάτοικοι από το Ξυλοπάροικο μέχρι το Πρίνος, κατά την χθεσινή του περιοδεία στην εκλογική περιφέρεια του Κόζιακα. Διασχίζοντας απ' άκρη σ' άκρη τα χωριά Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρόδρομο και Γενέσι ο κ. Παπαστεργίου έλαβε το μήνυμα της επερχόμενης νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου, στην πλατεία του Πρίνους όπου και πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.
Η δημοτική ενότητα του Κόζιακα, αν και συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, εν τούτοις παραμένει επί τριάμισι χρόνια στο περιθώριο, με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα η περιοχή να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου.
Με την μελέτη και τη γνώση των τοπικών θεμάτων από τις συχνές επαφές του με τους ανθρώπους της περιοχής, ο κ. Παπαστεργίου διαβεβαίωσε ότι στη μάχη της καθημερινότητας θα είναι όλοι μπροστά, γιατί μόνο έτσι θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα : 

  • Της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας
  • Της υδροδότησης του Γενεσίου, με την άμεση επισκευή του αγωγού στο Πρίνος 
  •  Του ενιαίου τιμολογίου ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Πρίνους & Γενεσίου 
  •  Της έλλειψης κτηνιάτρου και γεωπόνου, εγγύς της περιοχής, για την εύκολη πρόσβαση των γεωργο-κτηνοτρόφων.Τ
  • Της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής με την δημιουργία του πολυπόθητου μουσείου βοτάνων. 
  •  Της δημιουργίας τουριστικού περιπτέρου στον κεφαλοπόταμο. 
  •  Του καθαρισμού των καναλιών, οριοθέτησης και διευθέτησης των ρεμάτων Σουλιώτη και Βερβέρα στο Γοργογύρι. 
  •  Της οριστικής και όχι προσωρινής διευθέτησης των οικοπέδων στο Πρόδρομο. 
  •  Των απλών ακόμη θεμάτων της καθημερινότητας, όπως η συχνότερη αποκομιδή των απορριμμάτων σε Γενέσι και Ξυλοπάροικο. 
  • προωθηθούν όλα τα έργα αναβάθμισης και αισθητικής ανάπλασης με τα οποία θα αξιοποιηθεί ο εξαιρετικός φυσικός πλούτος των περιοχών αυτών. Τα χωριά αυτά μπορούν και θα γίνουν πόλος τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων.


Ο κ. Παπαστεργίου  αναφέρθηκε επίσης σε πτυχές του προγράμματός του, με άξονες την δημιουργία ξεχωριστών Αντιδημαρχιών για τις δημοτικές ενότητες, που θα δίνουν άμεσες λύσεις σε θέματα καθημερινότητας όπως το πράσινο, ο ηλεκτροφωτισμός και η καθαριότητα, αλλά και στη θεσμοθέτηση αναταποδοτικότητας των εσόδων από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Τοπικών Κοινοτήτων, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής

«Δώστε μας δύναμη να δουλέψουμε για τον Δήμο, για την πόλη, για τα χωριά μας»  τόνισε ο κ. Παπαστεργίου στο τέλος της ομιλίας του. Και συνέχισε «Στο χέρι σας είναι τη βραδιά των εκλογών να αποδείξουμε πως δεν είμαστε τελικά όλοι ίδιοι. Πως υπάρχουν άνθρωποι που  πραγματικά νοιάζονται και αγωνίζονται για τον Δήμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.