Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Φαλώρεια στηρίζει Δημήτρη Παπαστεργίου.


Δύναμη στον συνδυασμό του για να δουλέψει για την πόλη και τα χωριά ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος.



Με τη σιγουριά της νίκης στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 ξεκίνησε χθες τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σε Καλονέρι, Ανταλλάξιμα, Μεγάρχη και Διαλεκτό, όπου  έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, παρά την ξαφνική νεροποντή.

Στις ομιλίες του ο υποψήφιος δήμαρχος, επεσήμανε τη σταθερή βούληση του συνδυασμού να επιταχύνει τις διαδικασίες επίλυσης όλων των βασικών θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Φαλώρειας, όπως :       

  •  Τις επιλεγμένες ασφαλτοστρώσεις σε σημεία που πραγματικά απαιτούνται.
  • Την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας.
  • Την ανάδειξη του Πλατανόδασος, ενός μοναδικού σημείου για όλο το Δήμο.
  • Την κατασκευής μιας πρότυπης μικρής μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στον  Πηνειό για τον φωτισμό των παραποτάμιων δρόμων.
  • Την ολοκλήρωση της αποχέτευσης στο Καλονέρι με την τοποθέτηση του compact μηχανήματος.
  • Την εξεύρεση λύσης στο θέμα της υδροδότησης των Ανταλλάξιμων.
  • Την ολοκλήρωση του δρόμου Διαλεχτού – Φωτάδας.
  • Την ολοκλήρωση του ήδη χαραγμένου περιφερειακού δρόμου Διαλεχτού.
  • Τη μέριμνα για συλλογή νερού στο χώρο των αμμοληψιών.
Πέραν αυτών όμως, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε ξανά στις προτεραιότητες του προγράμματός του, με άξονες την δημιουργία ξεχωριστών Αντιδημαρχιών για τις δημοτικές ενότητες, που θα δίνουν άμεσες λύσεις σε θέματα καθημερινότητας όπως το πράσινο, ο ηλεκτροφωτισμός και η καθαριότητα, αλλά και στη θεσμοθέτηση της αναταποδοτικότητας των εσόδων από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Τοπικών Κοινοτήτων, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής

Καταλήγοντας, στην ομιλία του στο Διαλεκτό, ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε : «Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Ο Δήμος πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και για να γίνει αυτό πρέπει να συμπορευτούμε όλοι. Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Μέχρι σήμερα βρίσκαμε αφορμές να χωρίσουμε, να είμαστε «εμείς και αυτοί». Και να που καταλήξαμε. Ας βρούμε επιτέλους πράγματα που μας ΕΝΩΝΟΥΝ. Και αυτά είναι η αγάπη μας για τον τόπο μας, για την πόλη και τα χωριά μας».

 
Απο την επίσκεψη σε Καλονέρι,Ανταλλάξιμα,Μεγάρχη και Διαλεχτό στις 24/5/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.