Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ρόγγια και Διπόταμος στο πλευρό του Δημήτρη Παπαστεργίου



Τον Διπόταμο και τα Ρόγγια επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού του για την επανεκκίνηση της περιοχής.







Τις επιλεγμένες ασφαλτοστρώσεις σε σημεία που πραγματικά απαιτούνται, την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, τον καθαρισμό και τη μελλοντική διαμόρφωση του ποταμιού στο τμήμα που διέρχεται μέσα από το χωριό, την έμφαση σε θέματα καθημερινότητας όπως λάμπες, πράσινο, καθαριότητα, στάσεις λεωφορείων κ.λπ., ήταν μερικά από τα ζητήματα που όπως αποδείχθηκε γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Παπαστεργίου και θα προσπαθήσει, σαν η επόμενη δημοτική αρχή, να δώσει άμεσα λύσεις.





Επίσης, απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο που εδώ και τριάμισι χρόνια έχει βιώσει την εγκατάλειψη και την απαξίωση της περιφέρειας από την απερχόμενη δημοτική παράταξη, έθιξε ζητήματα που καιρό τώρα αναζητούν την λύση τους προς το κοινό όφελος των κατοίκων της περιοχής, όπως:

-          Την μετατροπή του παλαιού σχολείου σε κέντρο νεότητας, δημιουργίας, συναντήσεων & άλλων δραστηριοτήτων όλων των ηλικιών.

-          Τη συντήρηση και τον εμπλουτισμό της παιδικής χαράς

-          Τη δρομολόγηση μελέτης για τη δημιουργία νέου κοιμητηρίου έξω από το χωριό

-          Την αντικατάσταση ή εκ νέου τοποθέτηση καθρεφτών ασφαλείας  σε σημεία όπου δεν υπάρχει ορατότητα.





Ο κ. Παπαστεργίου τελειώνοντας την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά «Θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε για σημεία του προγράμματος μας που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, την καινοτομία, την απασχόληση και την κοινωνική μέριμνα, φοβάμαι όμως πως στα χωριά πρέπει να λύσουμε πολύ πιο βασικά, καθημερινά προβλήματα. Υπάρχουν πράγματα που θέλουν πολλά λεφτά και μάλλον δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε Υπάρχουν όμως και άλλα που απλώς θέλουν διάθεση και καλό σχεδιασμό. Και σε αυτά να είστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

**Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης των διαχειριστών του blog.